Kun viinirypäleet liottaa ensin kuohuviinissä ja vodkassa ja pyörittelee sitten sokerissa, saa aikaan hauskan herkun K-18-pippaloihin.
Miten sen kuoharipullon saikaan auki? Katso yllä oleva video, niin tiedät!
Jos pidät prosecco-viineistä, rakastat tätä herkkua. Delish.com-sivusto kertoo, kuinka teet prosecco-rypäleet.
Prosecco-viinirypäleet
Ainesosat:
n. 900 grammaa (n. 2 rasiaa) viinirypäleitä
1 pullo prosecco-kuohuviiniä
noin 1 dl vodkaa
noin 1 dl sokeria
Valmistusohje:
1. Kaada rypäleet suureen kulhoon ja niiden päälle prosecco ja vodka. Pistä jääkaappiin ainakin tunniksi.
2. Kaada rypäleet lävikköön ja valuta.
3. Pyörittele rypäleitä sokerissa lautasella, kunnes ne ovat kauttaaltaan peittyneet. Tarjoile.
Lähde: Delish.com