Kesän ehdoton K-18-herkku on tässä: Kuoharirypäleet valmistuvat käden käänteessä!

Kun viinirypäleet liottaa ensin kuohuviinissä ja vodkassa ja pyörittelee sitten sokerissa, saa aikaan hauskan herkun K-18-pippaloihin.

Miten sen kuoharipullon saikaan auki? Katso yllä oleva video, niin tiedät!

Jos pidät prosecco-viineistä, rakastat tätä herkkua. Delish.com-sivusto kertoo, kuinka teet prosecco-rypäleet.

Prosecco-viinirypäleet

Ainesosat:

n. 900 grammaa (n. 2 rasiaa) viinirypäleitä
1 pullo prosecco-kuohuviiniä
noin 1 dl vodkaa
noin 1 dl sokeria

Valmistusohje:

1. Kaada rypäleet suureen kulhoon ja niiden päälle prosecco ja vodka. Pistä jääkaappiin ainakin tunniksi.

2. Kaada rypäleet lävikköön ja valuta.

3. Pyörittele rypäleitä sokerissa lautasella, kunnes ne ovat kauttaaltaan peittyneet. Tarjoile.

Lähde: Delish.com 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat