Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kesän maittavin rulla on Jyrkin lohipötkö! Kuuntele isännän vinkit

1:00img
Videolla Jyrki kertoo, kuinka valmistuu täydellinen lohirulla.
Julkaistu 13.07.2024 09:42
Toimittajan kuva
Terhi Romo

terhi.romo@mtv.fi

Koko ikänsä kalastusta harrastanut Jyrki Kekola paljastaa pitkän harjoittelun tuloksena syntyneen aurajuustoisen lohirullan reseptin.

Keuruulainen Jyrki Kekola on harrastanut kalastusta pienestä pojasta asti ja innostui harjoittelemaan kylmäsavustustakin jo 40 vuotta sitten. Ajan myötä alkoi kiinnostaa myös kuumasavustus ja 20 vuotta sitten Kekola kokeili ensimmäisen kerran aurojuustolla täytettyä lohirullaa. 

– Aina, kun savustaa niin siinä kokeilee uutta ja uutta ja uutta, Kekola kommentoi herkkurullan syntyä. 

Yllä olevalla videolla Jyrki kertoo itse, miten rulla valmistuu ja millä saa upean loppusilauksen makuun! 

Lue myös: Paras keino mehevään savuloheen: "Aika valtava ero"

Tuoreimmat aiheesta

Kala