Kesän maittavin rulla on Jyrkin lohipötkö! Kuuntele isännän vinkit

Näin savustat aurajuustoisen lohirullan 1:00 Näin savustat aurajuustoisen lohirullan
Videolla Jyrki kertoo, kuinka valmistuu täydellinen lohirulla.

Koko ikänsä kalastusta harrastanut Jyrki Kekola paljastaa pitkän harjoittelun tuloksena syntyneen aurajuustoisen lohirullan reseptin.

Keuruulainen Jyrki Kekola on harrastanut kalastusta pienestä pojasta asti ja innostui harjoittelemaan kylmäsavustustakin jo 40 vuotta sitten. Ajan myötä alkoi kiinnostaa myös kuumasavustus ja 20 vuotta sitten Kekola kokeili ensimmäisen kerran aurojuustolla täytettyä lohirullaa. 

– Aina, kun savustaa niin siinä kokeilee uutta ja uutta ja uutta, Kekola kommentoi herkkurullan syntyä. 

Yllä olevalla videolla Jyrki kertoo itse, miten rulla valmistuu ja millä saa upean loppusilauksen makuun! 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!