Kesän maittavin rulla on Jyrkin lohipötkö! Kuuntele isännän vinkit
Julkaistu
Koko ikänsä kalastusta harrastanut Jyrki Kekola paljastaa pitkän harjoittelun tuloksena syntyneen aurajuustoisen lohirullan reseptin.
Keuruulainen Jyrki Kekola on harrastanut kalastusta pienestä pojasta asti ja innostui harjoittelemaan kylmäsavustustakin jo 40 vuotta sitten. Ajan myötä alkoi kiinnostaa myös kuumasavustus ja 20 vuotta sitten Kekola kokeili ensimmäisen kerran aurojuustolla täytettyä lohirullaa.
– Aina, kun savustaa niin siinä kokeilee uutta ja uutta ja uutta, Kekola kommentoi herkkurullan syntyä.
Yllä olevalla videolla Jyrki kertoo itse, miten rulla valmistuu ja millä saa upean loppusilauksen makuun!
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka