Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen valmisti meheviä lohi-avokadoburgereita. Niistä tuli parhaita kalaburgereita, joita hän on koskaan syönyt.
Jani Kinnunen sai inspiraation avokado-lohiburgeriin Vicki Smallwoodin Burgeri joka makuun -kirjasta.
– Se, että syödään burgeria, ei tarkoita mättöä eikä välttämättä edes lihaa. Burgerin voi tehdä helpolla todella terveelliseksi ruoaksi, Kinnunen kirjoittaa blogissaan.
Smallwoodin burgerikirjan reseptit on rakennettu niin, että lukija voi yhdistellä niistä mieleisensä kokonaisuuden.
Kinnunen valitsi hampurilaisensa täytteeksi lohi-kevätsipulipihvin. Avokado, lime ja chili toivat burgeriin lisää makua ja mehevyyttä.
– Tuloksena paras kalaburgeri, jonka olen syönyt.
Lue Lohi-avokadoburgerin resepti Sivumaku-blogista.
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.