Tässä punajuurihampurilaisessa ei sorruta vegeburgereiden helmasyntiin eli mössöön rakenteeseen, toteaa Sivumaku-blogin Jani Kinnunen.
Punajuuri on yksi tämän hetken trendivihanneksista, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia tätä herkullista raaka-ainetta kuin hampurilaisen muodossa. Huippukokki Tomi Björkin Björck & Australia -kirjasta poimittu resepti on Sivumaku-bloggari Jani Kinnusen mukaan parempi kuin hän osasi odottaa.
– Odotin perushyvää vegeburgeria, mutta onnistui yllättämään, piru vie, Kinnunen toteaa.
– Todella herkullinen täynnä maanläheisiä, mutta myös piparjuuren tuomia raikkaita sävyjä. Napakan al denteksi jätetty punajuuripihvi antoi erinomaista rakennetta. Vegeburgerin helmasynti on olla pelkkää mössöä, mies luettelee.
Erinomaisen Kinnusen mukaan reseptistä tekee se, että se on helposti muunneltavissa monella eri tapaa, kuten vaihtamalla voin ranskankerman kasvisversioon, jolloin ruoasta saa hetkessä täysin vegaanisen.
Katso herkullisen punajuuriburgerin resepti Sivumaku-blogista.
Mitä mieltä toimitus oli Hesburgerin kasvishampurilaisesta? Katso alla olevalta videolta, annettiinko tuotteelle plussia vai miinuksia.
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.