Haluatko nauttia hotellitasoista aamupalaa ilman, että sinun tarvitsee herätä minuuttiakaan tavallista aikaisemmin? Tällä vinkillä se onnistuu!
Pekoni valmistuu helposti myös uunissa! Poimi niksi talteen videolta.
Vaikka päivän aloittaminen englantilaisella aamupalalla pekonien ja munien kera kuulostaa ihanalta, harva jaksaa herätä aamupalan vuoksi tavallista aikaisemmin. Eräs äiti löysi tähän ongelmaan nerokkaan ratkaisun; yön yli itsestään valmistuvan aamupalan.
Itsestään valmistuvan aamupalan salaisuus piilee tällä hetkellä ympäri maailmaa suositussa slow cooker haudutuspadassa.
Vinkin mukaan illalla pataan lisätyt makkarat, pekonit, sienet ja pavut saavat kypsyä yön yli, ja aamulla sinua odottaa herkullinen aamupala – eikä sinun tarvitse keittää kuin kahvi ja paahtaa leipä!
Asetteluun tulee kiinnittää huomiota
Nainen jakoi löytämänsä innovaation Facebookissa, jossa se on kerännyt runsaasti huomiota.
Maukas aamupala syntyy, kunhan maltat kiinnittää hieman huomiota siihen, kuinka raaka-aineet pataan oikein asettelet. Mukissa sienet ja pavut eivät sekoitu yhdeksi mössöksi, vaan saavat kypsyä erillään, jolloin lopputulos on mitä mainioin.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Ennen ja jälkeen -kuvat osoittavat, kuinka padan reunalle asetetut lihat ja mukeissa hautuneet tuotteet ovat kypsyneet lähes täydellisiksi.
– Varmista, että liha osuu reunoihin, jotta se ruskistuu, nainen neuvoo päivityksessä.
Lähde: TheSun