Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lihanleikkaaja neuvoo: Näin leikkaat pihvit oikein

shutterstock_238141141
Porsaanfileen voi paistaa sekä sellaisenaan että pihvien muodossa.Shutterstock
Julkaistu 09.10.2015 11:04

MTV LIFESTYLE

Tiedätkö, kuinka kokonainen porsaanfilee kannattaa leikata?

HK:n lihanleikkaaja kertoo vinkkinsä siihen, kuinka kokonainen porsaanfilee kannattaa leikata, jotta lopputulos olisi mahdollisimman onnistunut.

KATSO RESEPTIT:
Marinoitu porsaanfilee ja grilliperunat
Porsaanfilee appelsiinikastikkeessa
Charlemagne-porsaanfilee
Eksoottinen porsaanfilee
Porsaanfilee viherpippurikastikkeella

Veitsen on oltava terävä

Yksi tärkeimmistä asioista lihan leikkaamisessa se, että käytössä on erityisen terävä veitsi, joka liukuu leikatessa lihan läpi. On hyvä pitää myös kotikeittiössä mielessä se, että veitsiä on tämän vuoksi syytä huoltaa teroittamalla niitä säännöllisesti.

HK:n lihanleikkaaja Tomi Rikassaari kertoo videolla vinkkinsä siihen, kuinka porsaan ulkofilee leikataan pihveiksi helposti ja nopeasti. Vastaisuudessa ei siis suinkaan kannata arkailla sen kanssa, uskaltaako kotiin ostaa kokonaisen fileen, sillä sen leikkaaminen pihveiksi on todella helppoa.

Katso videolta lihanleikkaajan vinkit porsaanfileen leikkaamiseen!

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Tuoreimmat aiheesta

Liha