Tiedätkö, kuinka kokonainen porsaanfilee kannattaa leikata?
HK:n lihanleikkaaja kertoo vinkkinsä siihen, kuinka kokonainen porsaanfilee kannattaa leikata, jotta lopputulos olisi mahdollisimman onnistunut.
KATSO RESEPTIT:
Marinoitu porsaanfilee ja grilliperunat
Porsaanfilee appelsiinikastikkeessa
Charlemagne-porsaanfilee
Eksoottinen porsaanfilee
Porsaanfilee viherpippurikastikkeella
Veitsen on oltava terävä
Yksi tärkeimmistä asioista lihan leikkaamisessa se, että käytössä on erityisen terävä veitsi, joka liukuu leikatessa lihan läpi. On hyvä pitää myös kotikeittiössä mielessä se, että veitsiä on tämän vuoksi syytä huoltaa teroittamalla niitä säännöllisesti.
HK:n lihanleikkaaja Tomi Rikassaari kertoo videolla vinkkinsä siihen, kuinka porsaan ulkofilee leikataan pihveiksi helposti ja nopeasti. Vastaisuudessa ei siis suinkaan kannata arkailla sen kanssa, uskaltaako kotiin ostaa kokonaisen fileen, sillä sen leikkaaminen pihveiksi on todella helppoa.
Katso videolta lihanleikkaajan vinkit porsaanfileen leikkaamiseen!
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.