Liisan nerokas kikka juustokakkuun: Keksipohjasta parempi todella helposti!
Suolaisen makea ja suklainen juustokakku on syksyn varma hitti.
Koko Suomi leipoo -ohjelman voittajanakin tunnettu ruokavaikuttaja Liisa Westerberg vinkkasi Huomenta Suomessa suussa sulavan suolakinuski-suklaajuustokakun ohjeen.
– Nyt on sesongissa suklaa ja kinuski. Vähän tuodaan suolalla makuja esiin. Täyteläistä ja herkullista, Liisa kuvaili kakkuaan.
Näin saat upeat keksireunat juustokakkuun
Jos perinteinen kinuski kyllästyttää, Liisa suosittelee kokeilemaan loppuvuoden leivonnaisiin eri tavoin maustettua kinuskia.
Esimerkiksi glögikinuskia on helppo tehdä korvaamalla osa kermasta glögitiivisteellä.
Mestarileipuri jakoi myös mahtavan ja superhelpon kikan juustokakun valmistamiseen: mikäli haluaa kakkuun korkeat keksireunat, kannattaa käyttää apuvälineenä esimerkiksi juomalasin pohjaa.
Katso videolta Liisan vinkit juustokakun valmistamiseen ja nappaa ohje: Suolakinuski-suklaajuustokakku
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa