Liisan nerokas kikka juustokakkuun: Keksipohjasta parempi todella helposti!

KATSO VIDEO: Näin saat juustokakkuun komean keksireunan! Katso videolta Liisan juustokakkuvinkit.

Suolaisen makea ja suklainen juustokakku on syksyn varma hitti.

Koko Suomi leipoo -ohjelman voittajanakin tunnettu ruokavaikuttaja Liisa Westerberg vinkkasi Huomenta Suomessa suussa sulavan suolakinuski-suklaajuustokakun ohjeen. 

– Nyt on sesongissa suklaa ja kinuski. Vähän tuodaan suolalla makuja esiin. Täyteläistä ja herkullista, Liisa kuvaili kakkuaan.

Näin saat upeat keksireunat juustokakkuun

Jos perinteinen kinuski kyllästyttää, Liisa suosittelee kokeilemaan loppuvuoden leivonnaisiin eri tavoin maustettua kinuskia. 

Esimerkiksi glögikinuskia on helppo tehdä korvaamalla osa kermasta glögitiivisteellä.

Mestarileipuri jakoi myös mahtavan ja superhelpon kikan juustokakun valmistamiseen: mikäli haluaa kakkuun korkeat keksireunat, kannattaa käyttää apuvälineenä esimerkiksi juomalasin pohjaa.

Katso videolta Liisan vinkit juustokakun valmistamiseen ja nappaa ohje: Suolakinuski-suklaajuustokakku

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!