Suolaisen makea ja suklainen juustokakku on syksyn varma hitti.
Koko Suomi leipoo -ohjelman voittajanakin tunnettu ruokavaikuttaja Liisa Westerberg vinkkasi Huomenta Suomessa suussa sulavan suolakinuski-suklaajuustokakun ohjeen.
– Nyt on sesongissa suklaa ja kinuski. Vähän tuodaan suolalla makuja esiin. Täyteläistä ja herkullista, Liisa kuvaili kakkuaan.
Näin saat upeat keksireunat juustokakkuun
Jos perinteinen kinuski kyllästyttää, Liisa suosittelee kokeilemaan loppuvuoden leivonnaisiin eri tavoin maustettua kinuskia.
Esimerkiksi glögikinuskia on helppo tehdä korvaamalla osa kermasta glögitiivisteellä.
Mestarileipuri jakoi myös mahtavan ja superhelpon kikan juustokakun valmistamiseen: mikäli haluaa kakkuun korkeat keksireunat, kannattaa käyttää apuvälineenä esimerkiksi juomalasin pohjaa.