Liisan nerokas kikka juustokakkuun: Keksipohjasta parempi todella helposti!
Suolaisen makea ja suklainen juustokakku on syksyn varma hitti.
Koko Suomi leipoo -ohjelman voittajanakin tunnettu ruokavaikuttaja Liisa Westerberg vinkkasi Huomenta Suomessa suussa sulavan suolakinuski-suklaajuustokakun ohjeen.
– Nyt on sesongissa suklaa ja kinuski. Vähän tuodaan suolalla makuja esiin. Täyteläistä ja herkullista, Liisa kuvaili kakkuaan.
Näin saat upeat keksireunat juustokakkuun
Jos perinteinen kinuski kyllästyttää, Liisa suosittelee kokeilemaan loppuvuoden leivonnaisiin eri tavoin maustettua kinuskia.
Esimerkiksi glögikinuskia on helppo tehdä korvaamalla osa kermasta glögitiivisteellä.
Mestarileipuri jakoi myös mahtavan ja superhelpon kikan juustokakun valmistamiseen: mikäli haluaa kakkuun korkeat keksireunat, kannattaa käyttää apuvälineenä esimerkiksi juomalasin pohjaa.
Katso videolta Liisan vinkit juustokakun valmistamiseen ja nappaa ohje: Suolakinuski-suklaajuustokakku
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Anun lohipiirakka
-
Piparijäätelö
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti
-
Mokkapalamutakakku