Viiden ainesosan Nutella-juustokakku – nyt on helppo ohje!
Tämä juustokakku valmistuu vaivattomasti ja vähistä raaka-aineista.
Huomenta Suomessa vietettiin makeaa viikonloppua, kun kotitalouden lehtori Anu Heinaro leipoi suklaisia ja helppoja herkkuja.
– Suklaata syksyyn, koska syksyynhän vähän kuuluu suklaa. Se on sitä aikaa, kun käperrytään viltin kanssa lukemaan hyvää kirjaa ja napsitaan hyvä konvehti. Mutta suklaasta saa myös niin paljon enemmän, kotitalousguru totesi.
Anu vinkkasi studiossa ohjeet kahteen helppoon kakkuun. Mokkakakku sopii kaikille, jotka rakastavat mokkapaloja. Juustokakun ystäville Anu suosittelee sen sijaan suussa sulavaa, suklaa-pähkinälevitteellä höystettyä herkkua.
"Hilirimpsis, vuokaan ja pakkaseen"
Jäädytettyyn Nutella-juustokakkuun tarvitaan viisi raaka-ainetta ja se tehdään ilman liivatetta.
– Hilirimpsis, vuokaan ja pakkaseen! Anu demonstroi.
Kakun voi Anun mukaan tehdä vaikka jo kaksi viikkoa ennen sen nauttimista pakkaseen. Tämä helpottaa esimerkiksi juhlien järjestämistä.
Nappaa ohje: Jäädytetty nutella-juustokakku
Katso videolta Anun vinkit mokkakakkuun ja Nutella-juustokakkuun
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen