Viiden ainesosan Nutella-juustokakku – nyt on helppo ohje!

nutellajuustokakku
Nutella-juustokakun voi koristella vaikka konvehdeilla. MTV

Tämä juustokakku valmistuu vaivattomasti ja vähistä raaka-aineista.

Huomenta Suomessa vietettiin makeaa viikonloppua, kun kotitalouden lehtori Anu Heinaro leipoi suklaisia ja helppoja herkkuja.

– Suklaata syksyyn, koska syksyynhän vähän kuuluu suklaa. Se on sitä aikaa, kun käperrytään viltin kanssa lukemaan hyvää kirjaa ja napsitaan hyvä konvehti. Mutta suklaasta saa myös niin paljon enemmän, kotitalousguru totesi.

Anu vinkkasi studiossa ohjeet kahteen helppoon kakkuun. Mokkakakku sopii kaikille, jotka rakastavat mokkapaloja. Juustokakun ystäville Anu suosittelee sen sijaan suussa sulavaa, suklaa-pähkinälevitteellä höystettyä herkkua.

"Hilirimpsis, vuokaan ja pakkaseen"

Jäädytettyyn Nutella-juustokakkuun tarvitaan viisi raaka-ainetta ja se tehdään ilman liivatetta. 

– Hilirimpsis, vuokaan ja pakkaseen! Anu demonstroi.

Kakun voi Anun mukaan tehdä vaikka jo kaksi viikkoa ennen sen nauttimista pakkaseen. Tämä helpottaa esimerkiksi juhlien järjestämistä. 

Katso videolta Anun vinkit mokkakakkuun ja Nutella-juustokakkuun

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!