Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lisa vinkkaa ovelan pakastepizzaniksin, jota et ehkä ole tullut ajatelleeksi: "Nerokasta, eikö?"

1:00img
Julkaistu 10.09.2020 09:55

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

The Kitchn -ruokasivustolla ylistetään Reddit-palvelussa suursuosioon noussutta pakastepizzavinkkiä.

Videolla vinkki vähähiilihydraattiseen ketopizzaan!

Pakastepizzan valmistaminen ei ole ainakaan periaatteessa sen kummempaa rakettitiedettä: ota pizza ulos pahvipakkauksesta, poista muovit ja paista lätty uunissa ohjeiden mukaan. Toki pakastepizzan valmistamiseenkin on olemassa omat lainalaisuutensa ja pienillä yksityiskohdilla voi vaikuttaa lopputulokseen. Tiesitkö esimerkiksi, että pakastepizzaa ei tulisi paistaa pellin päällä?

Nyt suositulla The Kitchn -ruokasivustolla nostetaan esiin Reddit-palvelussa jo aikoja sitten suosioon noussut pakastepizzavinkki. Ruoka- ja lifestyletoimittaja Lisa Freedman nostaa esiin ongelman, joka saattaa joskus häiritä pizzanautintoa: pakastepizzan täytteet eivät ole aina levittyneet tasaisesti. Jos paistat pakastepizzan sellaisenaan koskemattomana ja jaat sen sitten perheen kanssa, joku saattaa saada esimerkiksi enemmän salamia kuin toinen. Tästä voi kehkeytyä kinaa.

Onneksi Reddit tarjoaa ongelmaan ratkaisun:

Reddit

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Erään Reddit-sankarin vinkki kuuluu siis näin: kun valmistat pakastepizzaa, järjestele täytteet uudelleen ennen paistoa. Näin saat valmista pizzaa leikatessa siistimpiä ja tasatäytteisiä paloja. 

– Nerokasta, eikö? Kun järjestelet täytteet ennen paistoa, varmistat, että pizzapalat ovat samanveroisia ja saat homman hoidettua ennen kuin juusto on sulanut. On paljon helpompaa vaihtaa pepperonin paikkaa silloin kuin pizza on vielä jäässä, The Kithcn -sivuston Lisa Freedman sanoo. 

– Emme ainoastaan vanno tämän vinkin nimeen, vaan myös suosittelemme teille sitä, hän jatkaa.

Lue myös: Kati teki lyömättömän hyvän ketopizzan – superherkullista ja helppo valmistaa: "Taikinaa ei tarvitse kohotella ja sekoittaminenkin sujuu käsiä sotkematta"

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka