Lisa vinkkaa ovelan pakastepizzaniksin, jota et ehkä ole tullut ajatelleeksi: "Nerokasta, eikö?"
The Kitchn -ruokasivustolla ylistetään Reddit-palvelussa suursuosioon noussutta pakastepizzavinkkiä.
Videolla vinkki vähähiilihydraattiseen ketopizzaan!
Pakastepizzan valmistaminen ei ole ainakaan periaatteessa sen kummempaa rakettitiedettä: ota pizza ulos pahvipakkauksesta, poista muovit ja paista lätty uunissa ohjeiden mukaan. Toki pakastepizzan valmistamiseenkin on olemassa omat lainalaisuutensa ja pienillä yksityiskohdilla voi vaikuttaa lopputulokseen. Tiesitkö esimerkiksi, että pakastepizzaa ei tulisi paistaa pellin päällä?
Nyt suositulla The Kitchn -ruokasivustolla nostetaan esiin Reddit-palvelussa jo aikoja sitten suosioon noussut pakastepizzavinkki. Ruoka- ja lifestyletoimittaja Lisa Freedman nostaa esiin ongelman, joka saattaa joskus häiritä pizzanautintoa: pakastepizzan täytteet eivät ole aina levittyneet tasaisesti. Jos paistat pakastepizzan sellaisenaan koskemattomana ja jaat sen sitten perheen kanssa, joku saattaa saada esimerkiksi enemmän salamia kuin toinen. Tästä voi kehkeytyä kinaa.
Onneksi Reddit tarjoaa ongelmaan ratkaisun:
Whenever cooking a frozen pizza, rearrange the ingredients before you cook it so that when you cut through it, it makes for a cleaner slice. from r/lifehacks
Erään Reddit-sankarin vinkki kuuluu siis näin: kun valmistat pakastepizzaa, järjestele täytteet uudelleen ennen paistoa. Näin saat valmista pizzaa leikatessa siistimpiä ja tasatäytteisiä paloja.
– Nerokasta, eikö? Kun järjestelet täytteet ennen paistoa, varmistat, että pizzapalat ovat samanveroisia ja saat homman hoidettua ennen kuin juusto on sulanut. On paljon helpompaa vaihtaa pepperonin paikkaa silloin kuin pizza on vielä jäässä, The Kithcn -sivuston Lisa Freedman sanoo.
– Emme ainoastaan vanno tämän vinkin nimeen, vaan myös suosittelemme teille sitä, hän jatkaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka