Sanotaan, että voi parantaa kaikkien ruokien makua, ja vaikuttaa siltä, että tämä pitää paikkansa ainakin burgeripihvien kohdalla.
Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen kertoo törmänneensä vastikään Facebookissa niksiin, jonka hän otti heti kokeiluun. Kyseessä on voiburgerin resepti, jossa perinteinen jauhelihapihvi saa makua keittiön klassikkoraaka-aineesta, voista.
– Simppeli ja loistava idea, jolla burgerista saa supermehevän. Ja kuinka helpolla sen tekeekään, Kinnunen hehkuttaa.
– Nappi mieluista maustevoita, joka jemmataan jauhelihapihvin sisään, paistetaan, lisätään vielä toinen nappi pihvin päälle päälle juustoviipaleen kera ja mehuisa pihvi on valmis, Kinnunen selventää.
Katso voiburgerin resepti Sivumaku-blogista täältä!