Kokki Meri-Tuuli Lindström kokkasi vapun kunniaksi Huomenta Suomessa juontaja Eva Kelan kanssa pikablinejä, jotka sopivat oivallisesti vappupiknikille.
Meri-Tuuli Lindström valmisti Huomenta Suomessa 30.4.2015 blinejä, jotka ovat erityisen sopivaa vappuherkkua.
– Tänään tehdään pikablinejä eli pieniä lettusia ja niiden kanssa kahta erilaista täytettä, Lindström toteaa.
Meri-Tuuli Lindström suosittelee valmistamaan pikablinien seuraksi vappupiknikille täytteen eli röran esimerkiksi sillistä tai sienistä. Vappu on sopivaa aikaa käyttää talvelta ylijääneet suolasienet sienisalaattiin ennen uuden kauden satoa.
– Rakastan röraa, siinä on kananmunaa ja muita ihania suomalaisia raaka-aineita, Lindström hehkuttaa.
KATSO RESEPTI: Pikablinit Lindströmin röran ja sienisalaatin kera
Katso videolta, kuinka pikablinit valmistuvat!
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.