Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Näin maksamakkaraa kuuluisi oikeasti ottaa pötköstä

0:59img
KATSO VIDEO: Asiantuntija näyttää, miten maksamakkarapötkö kannattaa avata ja maksamakkaraa ottaa pakkauksesta ulos.
Julkaistu 24.03.2024 17:33

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Fanni Parma

fanni.parma@mtv.fi

Maksamakkaraekspertti paljastaa oikeaoppisen tavan pötkön käyttöön. Katso videolta helppo kikka!

Kerroimme aiemmin MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla Suomen suosituimman herkkumaksamakkaran täyttävän jo 50 vuotta. Pääsimme myös kurkistamaan kulisseihin, ja yli 40 vuotta maksamakkaraa tehnyt Harri paljasti MTV Uutisille, miten tuote tehtaalla valmistetaan.

Samalla selvitimme myös vastauksen oleelliseen kysymykseen: miten maksamakkaraa kuuluisi oikeasti pötköstä ottaa? Kannattaako maksamakkarapötköä kuoria ja leikata siitä veitsellä viipaleita, vai onko oikea taktiikka pötkön puristaminen?

Maksamakkara-asiantuntija näyttää videolla kaikista kätevimmän tavan pötkön käsittelyyn. Tällä tekniikalla ei tule hävikkiä!

Lue myös: Mikä on maksamakkaran, herkkumaksamakkaran ja maksapasteijan ero?

Lue myös: Yli 40 vuotta maksamakkaraa tehnyt Harri paljastaa, miten tuote tehtaalla valmistetaan

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka