Yli 40 vuotta maksamakkaraa tehnyt Harri paljastaa, miten tuote tehtaalla valmistetaan
Julkaistu
Miten maksamakkarapötkylöitä valmistetaan? Pääsimme kurkistamaan vantaalaistehtaan kulisseihin.
HK:n Herkkumaksamakkara täyttää jo 50 vuotta. Suomen suosituinta maksamakkaraa myydään valmistajan mukaan päivittäin jopa 13 000 pötköä. HK:n lisäksi maksamakkaraa Suomessa valmistavat muun muassa Snellman, Atria ja Wigren.
Maksamakkaramestarina tunnettu ja jo 40 vuotta HK Scanin tehtaalla työskennellyt elintarviketyöntekijä Harri Parta esitteli MTV Uutisille suosikkituotteen valmistustavan.
Halpa vs. kallis -sarjasta tutut Fanni ja Petra pääsivät kurkkaamaan maksamakkaratehtaan kulisseihin. Katso, miten maksamakkaraa valmistetaan.
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa