Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Yli 40 vuotta maksamakkaraa tehnyt Harri paljastaa, miten tuote tehtaalla valmistetaan

6:10img
KATSO VIDEO: Miten maksamakkaraa todellisuudessa valmistetaan?
Julkaistu 21.03.2024 07:34
Toimittajan kuva
Fanni Parma

fanni.parma@mtv.fi

Toimittajan kuva
Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Miten maksamakkarapötkylöitä valmistetaan? Pääsimme kurkistamaan vantaalaistehtaan kulisseihin.

HK:n Herkkumaksamakkara täyttää jo 50 vuotta. Suomen suosituinta maksamakkaraa myydään valmistajan mukaan päivittäin jopa 13 000 pötköä. HK:n lisäksi maksamakkaraa Suomessa valmistavat muun muassa Snellman, Atria ja Wigren. 

Maksamakkaramestarina tunnettu ja jo 40 vuotta HK Scanin tehtaalla työskennellyt elintarviketyöntekijä Harri Parta esitteli MTV Uutisille suosikkituotteen valmistustavan.

Halpa vs. kallis -sarjasta tutut Fanni ja Petra pääsivät kurkkaamaan maksamakkaratehtaan kulisseihin. Katso, miten maksamakkaraa valmistetaan.

Lue myös: Sulatejuustoviipaleiden makutesti yllätti: "Aika iso ero"

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka