Lehtipihvi on laklassikko, joka maistuu suomalaisille ravintoloissa. Klassikkopihvi valmistuu kuitenkin helposti myös kotikeittiössä.
Makuja.fi vieraili Pickalan ABC-liikennemyymälässä selvittämässä, kuinka suomalaisten suosikki, lehtipihvi, valmistuu ammattilaisen ottein. Ranskalaisten ja paistettujen vihannesten seurana tarjoiltavan pihvin voi valmistaa ihan tavallisessa kotikeittiössä samaan tapaan kuin ammattilainen tekee sen ravintolassa.
Lehtipihvin salaisuus on ohueksi nuijittu muoto. Toisin kuin useat muut klassiset pihvit, ohueksi nuijittua lihaa ei jätetä sisältä lainkaan raa'aksi, vaan sen pinnan paistuessa rapeaksi koko liha kypsyy.
Katso videolta, kuinka klassinen lehtipihvi valmistuu!
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.