Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Näin paistat klassisen lehtipihvin

shutterstock_165717671
Shutterstock
Julkaistu 29.05.2016 08:03

MTV LIFESTYLE

Lehtipihvi on laklassikko, joka maistuu suomalaisille ravintoloissa. Klassikkopihvi valmistuu kuitenkin helposti myös kotikeittiössä.

Makuja.fi vieraili Pickalan ABC-liikennemyymälässä selvittämässä, kuinka suomalaisten suosikki, lehtipihvi, valmistuu ammattilaisen ottein. Ranskalaisten ja paistettujen vihannesten seurana tarjoiltavan pihvin voi valmistaa ihan tavallisessa kotikeittiössä samaan tapaan kuin ammattilainen tekee sen ravintolassa.

Lehtipihvin salaisuus on ohueksi nuijittu muoto. Toisin kuin useat muut klassiset pihvit, ohueksi nuijittua lihaa ei jätetä sisältä lainkaan raa'aksi, vaan sen pinnan paistuessa rapeaksi koko liha kypsyy.

Katso videolta, kuinka klassinen lehtipihvi valmistuu!

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Tuoreimmat aiheesta

Liha