Paellasta voi valmistaa omien makumieltymysten mukaan niin kasvis- kuin lihaversion.
Paella on espanjan tunnetuimpia ruokalajeja, mutta se taipuu erinomaisesti myös meidän suomalaisten kotikeittiöihin. Sivumaku-bloggari Jani Kinnunen valmisti tällä kertaa monipuolisen paellan seitan-chorizosta ja katkaravuista, mutta mikään ei estä sinua valmistamasta tätä herkkua tavallisesta makkarasta.
– Käytin myös kanalientä, jonka korvaaminen kasvisliemellä on tietty hyvin helppoa, jos haluaa. Ja jos ei lihankorvikkeet nappaa, niin tee ruoka liha-chorizolla. Herkullista niin ja näin, Kinnunen kirjoittaa.
Espanjalaisena pyttipannunakin tunnetun paellan valmistus aloitetaan isosta kasarista, jonka jälkeen kasari sisältöineen siirretään kypsymään uuniin. Uunissa ruoka valmistuu kuin itsestään, ja pian edessäsi on herkullinen ruokalaji, joka vie ajatuksesi hetkessä lämpimään.