Kokkaavat kaksoset eli Foodbytwins-ruokablogin Noora ja Petra vinkkaavat, miten saa tehtyä kotitekoista Nutellaa.
Foodbytwins-ruokablogin Noora ja Petra Väänänen jakoivat aiemmin ohjeen häkellyttävän hyvään hummukseen. Herkullisen kikhernetahnan salaisuus piilee pistaasipähkinöissä.
Foodbytwins-ruokablogin Petra Väänänen tunnetaan myös MasterChef Suomen voittajana.
Kokkaavat kulinaristikaksoset vinkkaavat nyt helpon ohjeen toiseen, taivallisen hyvään tahnaan: itse tehtyyn Nutellaan eli suklaa-hasselpähkinälevitteeseen.
Noora ja Petra tarjoilivat taivaallisen hyvää levitettään lokakuussa Bamixin järjestämässä lehdistötilaisuudessa. Banaanilettujen kanssa tarjoiltu levite hurmasi kaikki!
Nappaa helppo ohje: Itse tehty nutella eli suklaa-hasselpähkinälevite
Lue myös: Häkellyttävän hyvä hummus! Nooran ja Petran helpossa tahnassa "salainen ainesosa"
1:25