Harri Syrjänen neuvoo, kuinka valmistuu taivaallinen toast skagen: "Helppo tehdä"

Näin valmistuu toast skagen Harri Syrjäsen tapaan 0:50 Näin valmistuu toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
Yllä olevalla videolla Harri Syrjänen näyttää tuttuun tyyliinsä, kuinka toast skagen valmistuu.

Nappaa Harri Syrjäsen resepti ja nauti maukas toast skagen!

Katso Kokkisotaa MTV Katsomosta! Hyviä arkiruokavinkkejä löydät puolestaan Mitä tänään syötäisiin? -ruokaohjelmasta, jossa Harri Syrjänen niin ikään nähdään. Katso kolme kautta Katsomosta!

MTV3-kanavan Kokkisota-ohjelmassakin nähtävä kokki, Harri Syrjänen on Instagram-seuraajilleen erityisen tuttu sometilillään jakamistaan yhdessä kasarissa valmistuvista one pot -pastaresepteistä. Soppamiehenäkin tunnettu Syrjänen on kehitellyt monia erilaisia pastoja: muun muassa vihreän hirviön, "kiihottavan" savulohipastan sekä oman versionsa suosikkiruoka palermon pastasta. Syksyn sesonkeja hyödyntävät puolestaan maistuva kantarelli-pekonipasta sekä kermainen kesäkurpitsapasta.

Pastojen lisäksi myös keitot ja salaatit ovat tulleet seuraajille tutuiksi.

Hiljattain Syrjänen esitteli tilillään kuitenkin reseptinsä klassikkoalkuruokana tunnettuun toast skageniin.

– Helppo tehdä ja maistuu taivaalliselle, kokki kehuu Instagram-julkaisussaan.

Yllä olevalta videolta voit katsoa, kuinka helposti herkkuleipä valmistuu – reseptin löydät alla olevasta linkistä.

328d143f-65e3-4468-85f9-80b421cc5bc3
Näistä ainesosista valmistat herkullisen toast skagenin.

Viiden jälkeen -ohjelmassa perehdyttiin taannoin toast skagenin ja muiden ruotsalaisherkkujen saloihin:

Vappuruoka on täynnä itsestäänselvyyksiä, mutta niitäkin voin jalostaa entistä herkullisemmiksi 8:54
Kuka keksi toast skagenin ja miksi se on niin suosittu ruoka?

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.