Häkellyttävän hyvä hummus! Nooran ja Petran helpossa tahnassa "salainen ainesosa"
Kokkaavat kaksoset, Foodbytwins-ruokablogin Noora ja Petra vinkkaavat täydellisen hummusohjeen.
Lähi-idästä kotoisin oleva kikhernetahna hummus on yleistynyt myös suomalaisten kotikeittiöissä. Erilaisia hummuksia voi ostaa valmiina kaupasta, mutta tahnan valmistaminen itse on myös todella helppoa.
Foodbytwins-ruokablogin Petra Väänänen tunnetaan myös MasterChef Suomen voittajana.
Foodbytwins-ruokablogin Noora ja Petra Väänänen vinkkaavat nyt ohjeen häkellyttävän hyvään hummukseen. Tämän näyttävän kikhernetahnan salaisuus piilee pistaasipähkinöissä.
– Muuten ihan perushummuksen ohje, mutta laitoimme sinne pistaaseja ja babypinaattia tuomaan vihreyttä. Pistaasi tuo ihanaa omaa makua, kaksoset kertoivat MTV Uutisille Bamixin järjestämässä lehdistötilaisuudessa.
Pistaasihummuksen valmistaminen on helppoa ja nopeaa.
Nappaa ohje: Pistaasihummus
Katso myös video: Oletko tajunnut tätä kaupan paistopisteellä?
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"