Häkellyttävän hyvä hummus! Nooran ja Petran helpossa tahnassa "salainen ainesosa"

pistaasihummus
Perinteinen hummus saa uutta makua pistaasipähkinöistä. MTV

Kokkaavat kaksoset, Foodbytwins-ruokablogin Noora ja Petra vinkkaavat täydellisen hummusohjeen.

Lähi-idästä kotoisin oleva kikhernetahna hummus on yleistynyt myös suomalaisten kotikeittiöissä. Erilaisia hummuksia voi ostaa valmiina kaupasta, mutta tahnan valmistaminen itse on myös todella helppoa.

Foodbytwins-ruokablogin Petra Väänänen tunnetaan myös MasterChef Suomen voittajana.

Foodbytwins-ruokablogin Noora ja Petra Väänänen vinkkaavat nyt ohjeen häkellyttävän hyvään hummukseen. Tämän näyttävän kikhernetahnan salaisuus piilee pistaasipähkinöissä.

– Muuten ihan perushummuksen ohje, mutta laitoimme sinne pistaaseja ja babypinaattia tuomaan vihreyttä. Pistaasi tuo ihanaa omaa makua, kaksoset kertoivat MTV Uutisille Bamixin järjestämässä lehdistötilaisuudessa.

Pistaasihummuksen valmistaminen on helppoa ja nopeaa.

Nappaa ohje: Pistaasihummus

Katso myös video: Oletko tajunnut tätä kaupan paistopisteellä?

Oletko tajunnut tätä kaupan paistopisteellä? 1:05
Jere hoksasi vastikään, että tiettyjä paistopistetuotteita ei tarvitse punnita lainkaan. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.