Kokkaavat kaksoset, Foodbytwins-ruokablogin Noora ja Petra vinkkaavat täydellisen hummusohjeen.
Lähi-idästä kotoisin oleva kikhernetahna hummus on yleistynyt myös suomalaisten kotikeittiöissä. Erilaisia hummuksia voi ostaa valmiina kaupasta, mutta tahnan valmistaminen itse on myös todella helppoa.
Foodbytwins-ruokablogin Petra Väänänen tunnetaan myös MasterChef Suomen voittajana.
Foodbytwins-ruokablogin Noora ja Petra Väänänen vinkkaavat nyt ohjeen häkellyttävän hyvään hummukseen. Tämän näyttävän kikhernetahnan salaisuus piilee pistaasipähkinöissä.
– Muuten ihan perushummuksen ohje, mutta laitoimme sinne pistaaseja ja babypinaattia tuomaan vihreyttä. Pistaasi tuo ihanaa omaa makua, kaksoset kertoivat MTV Uutisille Bamixin järjestämässä lehdistötilaisuudessa.
Pistaasihummuksen valmistaminen on helppoa ja nopeaa.
Nappaa ohje: Pistaasihummus
Katso myös video: Oletko tajunnut tätä kaupan paistopisteellä?
1:05