- Laita hasselpähkinät leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda hasselpähkinöitä
uunissa 160 asteessa noin 20 minuuttia. - Aseta pöydälle puhdas keittiöliina ja kaada kuumat paahtuneet hasselpähkinät sen
päälle. Kääri liina tiukaksi pussiksi ja hiero käsiesi välissä, jotta saat helposti
irroitettua pähkinöiden kuoret. - Sulata kookosöljy.
- Aseta raaka-aineet erissä tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi
levitteeksi. - Tarjoile esimerkiksi pannukakkujen kera.
Makuja
Itse tehty Nutella eli suklaa-hasselpähkinälevite
Suklaa-hasselpähkinälevitteen voi ajaa tasaiseksi esimerkiksi sauvasekottimen prosessoriosalla tai sitten tehosekoittimessa.Foodbytwins
Julkaistu 17.10.2024 14:00
Nutellaa voi tehdä itse todella helposti! Tämän suklaa-hasselpähkinälevitteen ohjeen jakoivat Foodbytwins-ruokablogin Noora ja Petra Väänänen.
- Kokonaisvalmistusaika: 30 min
- Aktiivinen aika: 10 min
Ainekset
- 200 g hasselpähkinöitä
- 1 dl tomusokeria, hunajaa tai vaahterasiirappia
- ½ dl kaakaojauhetta
- 0,25 dl kylmäpuristettua kookosöljyä, sulatettuna
- Ripaus suolaa
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
Tuoreimmat aiheesta
Suklaa- 17.10.14:00
- 25.10.202315:24
- 20.03.202309:45