Oletko sinä jo testannut parmesaanikanaa? Parmesaanikana on alun perin italialainen ruokalaji, joka on levinnyt maailmalle ja muodostunut hitiksi sekä kotikeittiöissä että ravintoloissa.
Videolla: Testaa myös huippusuosittu Lyonin kana!
Päältä rapsakka ja juustoinen parmesaanikana hurmaa hyvän ruoan ystäviä ympäri maailman. Parmesaanikana on paitsi suosittu ravintola-annos myös yksi maailman googlatuimmista kanaresepteistä. Kotikokit ovat innostuneet ruokalajista sen tekemisen helppouden ja lopputuloksen herkullisuuden vuoksi.
Juustolla kuorrutettu ja leivitetty broilerifilee aateloidaan lopuksi tomaattikastikkeella ja mozzarellalla.
Parmesaanikanaa on valmistanut monta kertaa myös aiemmin MTV:llä Sivumaku-ruokablogia pitänyt Jani Kinnunen.
– Parmesaanikana kuuluu lohturuokasuosikkeihini. Juustoinen, paneroitu ja rasvassa tiristetty broilerifilee on helppo ja supermaukas, Kinnunen kertoi blogissaan vuonna 2017.
Kinnusen mukaan parmesaanikana on makupommi ja helposti syntyvä lohturuoka, joka sopii mainiosti arkeen ja juhlaan.
– Sitä pystyy muokkaamaan rustiikkisesta ulkoasusta varsin hienostuneeksi annokseksi.
Testaa parmesaanikanaa kotona. Tähän kanaruokaan sinäkin taatusti rakastut!
Katso resepti: Parmesaanikana – supersuosittu parmesaanibroileri on kanaruoka, jota on pakko kokeilla
Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran tammikuussa 2019.