Rapeaksi paneroitu parmesaanikana on kuin aikuisten versio kananugeteista, toteaa The Kitchn-ruokasivuston ruokatoimittaja Jesse Szewczyk.
Kaipaatko hyvää ja helppoa arkiruokaa? Tämä alle puolessa tunnissa valmistuva kanaruoka on helpotettu versio klassisesta parmesaanikanareseptistä.
– Rapeat, pannulla paistetut kanapihvit ovat kuin aikuisten versio kananugeteista. Kuinka voisit olla rakastamata ohuita kananrintoja, jotka on paneroitu panko-parmesaaniseoksella? Ne ovat myös uskomattoman helppoja valmistaa, The Kitchn -ruokasivuston ruokatoimittaja Jesse Szewczyk ylistää.
Jos kuva ei näy, katso se täältä.
Paneroitu parmesaanikana valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta alle puolessa tunnissa. Kanat voi syödä esimerkiksi salaatin tai riisin kera, pilkkoa tortilloihin tai nauttia vaikka sandwichin tai hampurilaisen välissä.
Katso resepti: Nopea parmesaanibroileri
Jos haluat tehdä astetta paremman version, testaa tomaattikastikkeella ja mozzarellalla aateloitu parmesaanibroileri: Parmesaanikana – supersuosittu parmesaanibroileri on kanaruoka, jota on pakko kokeilla
***
Testaa myös huippusuosittu Lyonin kana:
2:08