Osaatko kuoria ja pilkkoa ananaksen? Kätevällä taktiikalla onnistut!
Julkaistu
Tuore ananas on oiva herkku niin grillattavaksi, kesäiseen hedelmäsalaattiin kuin myös sellaisenaan. Tuntuuko sen käsittely kuitenkin turhan työläältä? Katso videolta näppärä taktiikka ananaksen kuorimiseen ja pilkkomiseen.
Testasimme muun muassa Aasian maissa suositun keinon ananaksen kuorimiseen ja pilkkomiseen. Tällä tyylillä saat ananaksen leikattua kauniiksi paloiksi ilman suurta hävikkiä.
Katso näppärä ohje videolta!
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa