Osaatko kuoria ja pilkkoa ananaksen? Kätevällä taktiikalla onnistut!
Tuore ananas on oiva herkku niin grillattavaksi, kesäiseen hedelmäsalaattiin kuin myös sellaisenaan. Tuntuuko sen käsittely kuitenkin turhan työläältä? Katso videolta näppärä taktiikka ananaksen kuorimiseen ja pilkkomiseen.
Testasimme muun muassa Aasian maissa suositun keinon ananaksen kuorimiseen ja pilkkomiseen. Tällä tyylillä saat ananaksen leikattua kauniiksi paloiksi ilman suurta hävikkiä.
Katso näppärä ohje videolta!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät