Tiesitkö? Kiivin kuorimiseen on olemassa helppo niksi
Tiedätkö, miten kiivi kannattaisi oikeasti kuoria? Videolla näytetään helppo niksi!
Kiivi on monelle suomalaiselle tuttu hedelmä, jonka paras sesonki on meillä joulukuusta huhtikuuhun. Hedelmä sopii syötäväksi sellaisenaan tai esimerkiksi raaka-aineeksi salaatteihin ja jälkiruokiin. Kiivin sisältämät entsyymit toimivat hyvin myös lihan tai kalan mureuttajana.
Osa kiivin ravinteista on hedelmän kuoressa. Moni ei olekaan tullut ajatelleeksi, että kiivin voi itse asiassa nauttia kuorineen.Tässä tapauksessa kannattaa suosia luomua ja pestä hedelmä huolellisesti.
Jos kuitenkin haluat kuoria kiivin, on hommaan olemassa todella helppo tekniikka.
Katso yllä olevalta videolta nopea ja helppo ohje kiivin kuorimiseen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Anun lohipiirakka
-
Piparijäätelö
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti
-
Mokkapalamutakakku