Pizzakeisari suree "elämäntyönsä konkurssia" – Dennis Rafkin tiukkana pizzeriaketjun virheistä: "Ei ravintolaa voi vetää tietokoneella"
Konkurssiin menneen Dennis-pizzeriaketjun perustaja Dennis Rafkin kertoo MTV Uutiset Livelle suunnitelmistaan elämäntyönsä pelastamiseksi.
Maanantaina uutisoitiin vuonna 1975 perustetun, legendaarisen turkulaisen pizzeriaketju Dennisin konkurssiin hakeutumisesta. Pizzeria Dennis -yhtiön mukaan sen toimintaympäristö on ollut erittäin haastava pitkään jatkuneen koronapandemian sekä Venäjän hyökkäyssodan takia.
Pizzerian alun perin Turkuun perustanut, nyt 78-vuotias Dennis Rafkin myi enemmistön pizzeriaketjustaan sijoitusyhtiölle vuonna 2008. Paria vuotta myöhemmin myös Dennisin poika Kim luopui omasta osuudestaan.
Pizzakeisari suree "elämäntyönsä konkurssia"
Dennis Rafkin kertoo MTV Uutisille ottaneensa konkurssiuutiset vastaan raskain mielin. Rafkin kokee elämäntyönsä menneen konkurssiin pizzeriaketjun mukana. Hänen mukaansa uusi ravintoloitsija teki paljon virheitä toiminnan suhteen.
– Ei tuo ravintolan vetäminen ole niin helppoa. Se vaatii sydäntä ja itse olemista mukana. Kyllä tietokoneella voi aika paljon tehdä, mutta ei ravintolaa voi vetää tietokoneella, eikä kaukohoitaa.
Pizzakeisarina tunnettu Rafkin näkee kuitenkin pientä valoa tunnelin päässä: isä Dennis ja poika Kim suunnittelevat nimittäin perheyrityksen nimen pelastamista, eli sen ostamista konkurssipesältä.
Mitä Dennisin perustaja ajattelee konkurssista, ja mitä suunnitelmia hänellä on elämäntyönsä pelastamiseksi? Kuuntele videolta jutun yltä Dennis Rafkinin haastattelu.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka