Raparperista voi tehdä huikeita "karkkiremmejä" – testaa hittiohje
Joko testasit herkulliset raparperiremmit? Kurkkaa videolta Satokausikalenterin vinkki kotitekoisiin "karkkiremmeihin".
Tiesitkö, että raparperista voi saada aikaiseksi karkkiakin paremman herkun todella helposti? Satokausikalenterin reseptinikkarit keksivät viime kesänä kokeilla, miten kotimaiset raparperit taipuisivat suosikkimakeisen muotoon – ja taipuivathan ne! Raparperiremmit valmistuvat todella vaivattomasti kotiuunissa.
– Tätä reseptiä on PAKKO kokeilla. Alkukesän kirpeästä raparperista valmistuu ihanan makeat raparperiremmit, Satokausikalenterin somessa vinkatttiin viime vuonna
Raparperiremmit peittoavat karkkiremmit
Raparperiremmien valmistaminen on mukavaa puuhaa myös esimerkiksi kesälomaa viettäville lapsille.
Lopputulos todella yllättää, sillä raparperiremmit ovat kuin karkkia, mutta paljon kaupan sokerisia versioita maukkaampia. Maistoimme raparperiremmejä itsekin, ja näihin kirpsakanmakeisiin herkkupötkylöihin todella jää koukkuun.
Katso jutun yllä olevalta, miten helposti herkulliset raparperiremmit valmistetaan!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku