Nyt retroillaan! Valmista viikonlopun kunniaksi täydellistä lohturuokaa televison ääreen: levylihapiirakkaa.
Peltilihapiirakka, joka tunnetaan monissa suomalaisissa kotitalouksissa myös nimellä levylihis saavutti vuonna 2015 käsittämättömän suosion sosiaalisessa mediassa.
Retroherkun resepti lähti leviämään vauhdilla, kun MTV:n Makuja.fi-ruokasivuston bloggaaja Jani Kinnunen kirjoitti tuolloin aiheesta Sivumaku-blogiinsa. Kinnunen loihti blogiinsa peltilihapiirakan, jonka resepti on peräisin Hanna Gullichsenin ja Joonas Laurilan 400 g – parhaat jauhelihareseptit -kirjasta.
KATSO RESEPTI:
Peltilihapiirakka Sivumaku-blogissa
Nyt on aika jälleen retroilla ja valmistaa kotona mehevää levylihistä! Peltilihiksen valmistamiseen voi käyttää mitä tahansa jauhelihaa ja melkein mitä tahansa riisiäkin. Peltilihis on maukasta sellaisenaan tai sen voi nautiskella myös ketsupin kera.
***
0:34