Silmiä avaava kuva: Näin montaa juustohampurilaista päivittäinen viinin lipittely vastaa kuukaudessa – olisitko uskonut?
Personal trainer haluaa muistuttaa ihmisiä siitä, kuinka suuri vaikutus pieneltäkin tuntuvilla rutiineilla voi loppupeleissä oikein olla.
Ovatko videon esittelemät laihdutusongelmat sinulle tuttuja?
Lomalla viiniä saattaa tulla nautittua enemmän kuin arkena. Vaikka viinilasillinen illassa voi tuntua viattomalta puuhalta, tämä tapa voi kerryttää yllättävänkin paljon kaloreita.
Personal trainer Graeme Tomlinson julkaisi Instagramissa silmiä avaavan kuvan viinilasillisten kerryttämistä kaloreista. Vaikka viini voi asiantuntijan mukaan sopia hyvin osaksi terveellistä ja monipuolista ruokavaliota, painonpudottajalle tämä juoma voi toimia salakavalana ansana.
LUE MYÖS: Ravitsemusterapeutti paljastaa 11 hyvää valintaa – syö näin kesällä ja laihdu jopa kilo viikossa
– Istu alas ja nauti lasillinen viiniä. Mutta jos tavoitteenasi on päästä eroon rasvasta, seuraa kuluttamiasi määriä ja aseta ne vastaamaan tavoitteitasi, mies kirjoittaa Instagramissa.
Vastaa lähes 30 suklaapatukkaa kuukaudessa!
Kahden ja puolen desin viinilasillinen sisältää Tomlinsonin mukaan keskimäärin 175 kilokaloria, mikä tekee viikossa jo 1225 kilokaloria. Kuukaudessa jokailtaisista viinilasillisista kertyy reilusti yli viisituhatta kilokaloria, mikä vastaa peräti 18 McDonald'sin hampurilaista tai 28 KitKat-suklaapatukkaa.
Kuulostaa aika hurjalta määrältä, vai mitä?
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Jos tavoitteenasi on pitää huolta linjoistasi tai pudottaa painoa, asiantuntijan esimerkki osoittaa, että viinin juominen on tapa, jota kannattaa selvästi rajoittaa.
– Tämä graafinen esitys osoittaa, että pieniltäkin tuntuvilla kalorimäärillä on merkitystä isossa kuvassa, Tomlinson toteaa.
Lähde: Popsugar
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä