Riippumatta raaka-aineista ja reseptistä, lihamurekkeesta saa joka kerta mehevää nerokkaan uunikikan avulla.
Mehevä ja herkullinen lihamureke maistuu koko perheelle niin arkena kuin viikonlopun aterioilla. The Birch Cottage -bloggarin vinkillä lihamurekkeesta valmistuu joka kerta suussa sulavan mehevää riippumatta siitä, mitä raaka-aineita murekkeeseesi oikein käytät.
– Kostean lihamurekkeen salaisuudella ei ole mitään tekemistä sen kanssa, mitä siihen laitat, bloggari Pam kirjoittaa.
Suussa sulavin mureke, mitä olet´maistanut
Mehevyys saadaan aikaan nerokkaan valmistuskikan avulla. Bloggari kehottaa asettamaan laakean täynnä olevan astian uuniin alimmalle tasolle lihamurekkeen alle. Astiassa oleva vesi höyrystää, minkä ansiota mureke ei pääse kuivumaan.
Poimi tästä maailman parhaaksi tituleeratun lihamurekkeen resepti.
Tällä yksinkertaisella kikalla on yllättävän suuri vaikutus ruoan koostumukseen.
– Et ehkä usko, mutta tällä kikalla syntyy kostein ja suussa sulavin lihamureke, jota olet koskaan maistanut.
Ravintoloissa tähän tarkoitukseen käytetään höyryuunia, mutta kotioloissa uunin kestävä astia ja hanavesi ajavat saman asian.
Lähteet: TheBirchCottage, TheKitchn