Sivumaku-blogin Jani Kinnunen paljastaa oman joulupöytänsä ehdottoman ruokasuosikin: tätä lohirillettea ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet.
Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen ylistää muutama vuosi sitten Alkon Etiketti-lehdestä löytynyttä lohireseptiä.
– Tässä se on, koko joulupöydän suosikkini. Lohirillette toimii kalapöydässä, paahdetun leivän tai mallasleivän päällä hapankorppuja ja kaikenlaisia crackereita unohtamatta, Kinnunen vinkkaa.
– Tätä ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet, hän jatkaa.
Rillette säilyy jääkaapissa noin kolme päivää, joten se valmistaminen kannattaa jättää melko lähelle aattoa.
Lue lisää ja katso resepti Sivumaku-blogista.
***
7:56