Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

"Tässä se on, koko joulupöydän suosikkini" – mahtava kalaresepti, jota ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet

Lohirillette
Kuvituskuva: LohirilletteShutterstock
Julkaistu 21.12.2019 14:01

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Sivumaku-blogin Jani Kinnusella on yksi ehdoton ruokasuosikki joulupöydässä: tätä lohirillettea ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet.

Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen ylisti blogissaan jo pari vuotta sitten Alkon Etiketti-lehdestä löytynyttä lohireseptiä.

– Tässä se on, koko joulupöydän suosikkini. Lohirillette toimii kalapöydässä, paahdetun leivän tai mallasleivän päällä hapankorppuja ja kaikenlaisia crackereita unohtamatta, Kinnunen vinkkaa. 

– Tätä ovat kehuneet kaikki sitä kokeilleet, hän jatkaa.

Rillette säilyy jääkaapissa noin kolme päivää, joten se valmistaminen kannattaa jättää melko lähelle jouluaattoa.

Lue lisää ja katso resepti Sivumaku-blogista.

Tee jouluksi pikagraavattua lohta: 

7:56img

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka