Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen kokeili valmistaa kotioloissa viime joulun hittijuomaa, glögiskumppaa. Lopputulos yllätti positiivisesti.
Sivumaku-ruokablogissa herkutellaan tällä kertaa itsetehdyllä glögiskumpalla ja pähkinä-sinihomejuusto-sikuriveneillä.
– Nyt on niin simppelit reseptit, että hävettäisi, elleivät ne olisi niin hyviä. Viime jouluna tuli Alkon hitiksi glögiskumppa. Testasimme nyt tehdä sellaista itse ja tuli vielä parempaa. Tietenkin, koska voi käyttää laadukkaita juomia. Sopiva sekoitussuhde löytyi ensiyrittämällä, Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen kirjoittaa.
Sikuriveneet toimivat Kinnusen mukaan yllättävän hyvänä makuparina glögiskumpan kanssa.
Lue lisää ja katso reseptit Sivumaku-blogista
***
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.