Poimi vinkit siihen, kuinka onnistut munakokkelin valmistamisessa takuuvarmasti!
Munakokkeli on herkkua, jonka valmistamisen toiset taitavat vaikka unissaan, mutta toisilta sen valmistaminen ei tunnu luonnistuvan niin millään. Korvaamalla kerman tai maidon yllättävällä ainesosalla onnistut jatkossa takuuvarmasti.
Lisää munakokkeliin ranskankermaa tai smetanaa
Sen sijaan, että munakokkeliin lisäisi perinteisten ohjeiden mukaisesti maitoa tai kermaa, kannattaa klassikkoherkun koostumusta ja makua täydentää ranskankermalla tai smetanalla. Tämän salaisen ainesosan ansiosta munakokkeli saa entistä täyteläisemmän maun ja hyvän koostumuksen.
Munakokkeli
neljälle
4 kananmunaa
4 reilua ruokalusikallista ranskankermaa tai smetanaa
suolaa ja pippuria
reilusti voita
Riko munat kulhoon ja lisää joukkoon ranskankerma tai smetana , suola sekä pippuri. Riko rakenne kevyesti puuhaarukalla. Sulata voi kattilassa ja lisää munamassa. Kypsennä kokkelia miedolla lämmöllä hiljaa massaa liikuttaen. Kun massa on vielä kosteaa ja kiiltävää, poista liedeltä ja tarjoile.
Lähde: Delish.com