Kiivin kuoriminen onkin yllättävän helppoa – moni ei ole hoksannut tätä apuvälinettä
Miten kiivi kuoritaan? Katso videolta helpot ohjeet.
Kiivi on Suomessakin suosittu hedelmä, joka sopii syötäväksi sellaisenaan tai vaikka jälkiruokien raaka-aineeksi ja muuhun ruoanlaittoon.
Satokausikalenterin sivuilla muistutetaan, että osa kiivin ravinteista on hedelmän kuoressa ja kiivin voi itse asiassa nauttia kuorineen.Tässä tapauksessa kannattaa suosia luomua ja pestä hedelmä huolellisesti.
Jos kuitenkin haluat kuoria kiivin, on siihen olemassa helppoakin helpompi tekniikka.
Katso yllä olevalta videolta nopea ja helppo ohje kiivin kuorimiseen.
Katso myös toinen video: Kiivin voi kuoria juomalasinkin avulla
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"