Sivumaku-blogin Jani Kinnunen muistuttaa, että yksinkertaisista ainesosista koostuvan pastan herkullisuuden salaisuus piilee laadukkaissa raaka-aineissa.
Sivumaku-ruokabloggaaja Jani Kinnunen kertoo, ettei tilaa ravintolassa lohipastaa, sillä pelkää sen olevan halvinta mahdollista kassilohta.
– Mitä yksinkertaisempi pasta, sitä enemmän raaka-aineiden laatu merkitsee. Itse en ole maistanut koskaan hyvää, vakuumiin pakattua savulohta.
Joulupöydästä tähteiksi jääneet laatukalat sopivatkin loistavasti pastan joukkoon.
– Tämä resepti toimii monella joulupöydän tähdekalalla. Kylmäsavulohella, graavilohella, lohirillettellä… Kalan, sitruunan hapon ja kaikkea pyöristävän kerman kombo on uskomattoman toimiva ja helppo, Kinnunen vinkkaa.
Lue lisää ja katso resepti Sivumaku-blogista.
***
7:55