Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

"Onhan se näinkin pirun hyvää" – helppo lihapullaresepti, joka kannattaa testata!

LIHAPULLAPASTA_SIVUMAKU
Sivumaku / Jani Kinnunen
Julkaistu 07.06.2017 20:02

MTV LIFESTYLE

Suomalaisten suosikkiruokiin kuuluvat lihapullat yhdessä pastan kanssa toimivat parempanakin tarjoiluna, kun panostat raaka-aineisiin.

Sivumaku-blogin Jani Kinnusen lihapullapasta vie kielen mennessään. Hyvä ruoka ei kaipaa jippoja.

– Välillä iskee hinku tehdä kaikki ”tylsästi” eli yksinkertaisen klassisesti. Nyt tein perinteisen italialaisen lihapullapastan ilman pienintäkään kikkailua, Kinnunen kertoo reseptin taustoista. 

Kuten italialaisessa keittiössä muutenkin, Kinnunen kehottaa panostamaan laadukkaisiin raaka-aineisiin. Tavallisesti lihapullat naudan ja possun jauhelihasekoituksesta valmistava Kinnunen käytti tällä kertaa sataprosenttista ja kotimaiselta tilalta peräisin olevaa Charolais-naudan jauhelihaa.

Katso herkullinen lihapullapastaresepti Sivumaku-blogista.

Lähde: Sivumaku

***

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Tuoreimmat aiheesta

Pasta