Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Uskomaton niksi! Näin ei yksikään pistaasi jää kuorimatta

pistaasi
Shutterstock
Julkaistu 20.10.2014 07:49

MTV LIFESTYLE

Helppo niksi takaa sen, ettei pistaasipähkinäpussiin viimeiseksi jäävien vain hieman raollaan olevien pistaasien avaamisessa tarvitse menettää hermoja tai hampaita!

Pistaasipähkinöiden ystävien murheeksi jää pistaasipussin pohjalle liki aina muutama pähkinä, jotka eivät ole tarpeeksi raollaan, jotta ne saisi käsin auki. Helpolla kikalla tämä ongelma ratkeaa jatkossa helposti.

Sen sijaan että vain hiukan raollaan olevaa pistaasia pyrkisi avaamaan hampailla tai muilla apuvälineillä, kannattaa avuksi ottaa jo avatun pistaasin kuori. Työntämällä kuorenpuolikkaan avaamattomassa pistaasissa olevaan pieneen rakoon ja kääntämällä kuorta, aukeaa pistaasipähkinä helposti. Kuorenpuolikas mahtuu yllättävän pieneen rakoon.

Katso videolta, kuinka hankalakin pistaasi aukeaa!

Jos pussissa on täysin umpinaisia pistaaseja, kannattaa niiden avaamisen avuksi ottaa suosiolla pähkinänsärkijä.

LUE MYÖS:
7 hyödyllistä ruokaa: Syö näitä ja unohda laihduttaminen
Kuuluuko tämä pähkinä jo ruokavalioosi? Lue mielenkiintoiset faktat pistaasista
Jo kourallinen riittää – tämä superherkkuko pitkän iän salaisuus?

MTV LIFESTYLE

Tuoreimmat aiheesta

Pähkinät