Huikea niksi! Näin kuorit valkosipulin sekunneissa – ja ilman veistä!
Valkosipulin kuoret irtoavat helposti, kun otat avuksi kannellisen lasipurkin.
Valkosipulin kuoriminen voi toisinaan olla melko hermoja raastavaa puuhaa. Sen lisäksi, että kuoret istuvat usein sitkeässä, valkosipulin käsittely jättää käsiin voimakkaan tuoksu. Ratkaisu näihin molempiin ongelmiin löytyy lasipurkista.
Lasipurkin avulla kuoret irtoavat valkosipulista sekunneissa! Jos et usko, katso näppärä vinkki artikkelin alusta löytyvältä videolta.
Kuorittuja valkosipulinkynsiä voit käyttää monipuolisesti ruoanlaittoon, mutta myös kotitekoiseen valkosipuliöljyyn. Laita valkosipulinlkynnet purkkiin ja kaada päälle öljyä. Voimakkaamman öljyn saat käyttämällä öljyyn hienonnetuja valkosipulinkynsiä.
Katso tästä myös muut näppärät vinkit kotikeittiöön:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"