Vappu Pimiän älyttömän helpot sämpylät: "Tässä menee viisi minuuttia"

KATSO VIDEO: Näin Vappu Pimiä tekee suositut sämpylänsä.

Vappu Pimiän suosittua sämpyläohjetta kannattaa kokeilla!

Vappu Pimiän sämpyläohje on yksi MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen suosituimmista resepteistä. Muun muassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu juontaja on myös intohimoinen ruoanlaittaja ja leipoja. 

Vappu vieraili keväällä 2023 Huomenta Suomessa kertomassa tuoreesta Vappu joka päivä -keittokirjastaan (Otava 2023). Samalla juontaja jakoi sämpyläohjeensa, jonka nimeen hän on vannonut jo yli 20 vuoden ajan. 

– Ihmiset ajattelevat, että on hirveän vaikeaa tehdä sämpylöitä, mutta eihän se ole. Tässä menee viisi minuuttia, Vappu neuvoi viitaten taikinan valmistumiseen.

Sämpylätaikinan ideana on, että sen voi tehdä valmiiksi jo illalla ja jättää huoneenlämpöön yön yli tekeytymään. 

Taikinaa on myös helppo muunnella kaapin sisällön mukaan: esimerksi puuronjämät, erilaiset hiutaleet tai vaikka juuressoseet sopivat mainiosti leipätaikinaan.

Jos et vielä ole kokeillut hittiohjetta, nyt on sen aika!

Katso yllä olevalta videolta Vapun sämpylävinkit ja nappaa ohje: Vappu Pimiän yön yli -sämpylät

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!