Poimi vinkit helpon ja nopean jälkiruoan valmistamiseen!
Valkosuklaavaahto on oiva jälkiruoka, joka sopii tarjottavaksi pienillekin vieraille – ja valmistuu vain kymmenessä minuutissa. Poimi resepti!
Nopea valkosuklaavaahto
4 annosta
0,3 dl valkosuklaata
2 dl makeuttamatonta soijajuomaa
pussillinen vanukasjauhetta
tuoreita mansikoita tai vadelmia
(valkosuklaarouhetta)
1. Kaada pannulle ruokalusikallinen makeuttamatonta soijajuomaa ja sulata valkosuklaa juoman joukkoon. Sekoita seosta koko ajan ja anna sen viiletä, kun suklaa on sulanut kokonaan.
2. Sekoita loput soijajuomasta vanukasjauheen kanssa vispilällä tai sähkövatkaimella kunnes seos sakenee. Sekoita jäähtynyt valkosuklaa joukkoon.
3. Annostele jälkiruoka kippoihin ja koristele annokset halutessasi valkosuklaarouheella.
4. Herkuttele!
Lähde: bettycrocker.com