27.1.2014. Makuja-osiossa vierailtiin Karita Tykän keittiössä. Kokeile Karitan herkullista suklaamoussea!

Ainekset (neljälle)

  • 2 kypsää avokadoa
  • 1 dl raakakaakaojauhetta
  • 1-2 dl kookos-, manteli- tai cashewmaitoa (laita nestettä sen mukaan millaisen koostumuksen haluat)
  • 1 tl vaniljauutetta tai 2 tl vaniljajauhetta
  • 2-4 rkl hunajaa(määrä riippuu avokadojen makeudesta ja mausta sekä siitä, kuinka makeaa moussesta haluat)
  • Koristeluun esim. kaakaopavun paloja, raakasuklaaraastetta tai marjoja.

Valmistusohje

Paloittele avokado monitoimikoneessa tai tehosekoittimeen muiden raaka-aineiden kera. Sekoita kunnes saat samettisen kuohkean moussen.

Tarkista maku ja muokkaa tarvittaessa. Nauti mousse heti tai laita se viilenemään jääkaappiin.

Koristele ennen tarjoilua ja nauti.

Tuoreimmat aiheesta

Suklaamousse