Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

VU: Uutuuskeksintö saapuu Suomeen – enää majoneesi ei tartu purkin pohjaan

shutterstock_240895627
yasuhiro amano
Julkaistu 02.07.2015 10:11

MTV LIFESTYLE

Verkkouutiset kertoo, että suomalaisiin ruokakauppoihin saadaan pian nestemäisiä tuotteita tuubeissa, joihin esimerkiksi ketsuppi tai majoneesi ei tartu lainkaan.

Moni kohtaa ruokaa laittaessa sen ikävän ongelman, että tuubiin jää puristelusta huolimatta runsaasti esimerkiksi ketsuppia, sinappia tai majoneesia. Liquiglide-nimisen yhtiön keksimän innovaation kerrotaan ratkaisevan tämän ongelman.

Nesteet eivät tartu käsiteltyihin tuubeihin

Liquigliden kehittämän pinnoitteen tarkoitus on estää nestemäisten aineiden pääsy kosketuksiin itse tuubin, pullon tai purkin kanssa. Tästä syystä huonostikin normaalisti säilytyspakkauksestaan ulos tuleva neste tulee käsittelyn jälkeen sujuvasti ulos viimeistä pisaraa myöten.

Katso videolta, kuinka innovaatio toimii!

Lähde: Verkkouutiset

Tuoreimmat aiheesta

Makuja