Herkulliset, karamellisoidut pekonisuikaleet kruunaavat naposteluhetken tai aamiaisen ja sopivat hyvin vaikkapa alkupalaksi.
Food Wishes näyttää, kuinka valmistat herkulliset pekoniviipaleet karamellisoimalla ne.
Aseta ensin pekonisuikaleet vieri viereen ritilän päälle. Aseta ritilä uunipellin päälle 175-asteiseen uuniin.
Suikaleiden ollessa uunissa tee kulhossa seos fariinisokeria, riisietikkaa, vaahterasiirappia ja ripaus mustapippuria. Sekoita.
Käännä pekonisuikaleet niiden oltua 10 minuuttia uunissa ja laita takaisin uuniin viideksi minuutiksi. Sivele sitten pekonien pinnalle – kummallekin puolelle – valmistamaasi sokeriseosta ja laita takaisin uuniin. Tee näin aina viiden minuutin välein ja jatka noin 35 minuutin ajan tai niin kauan, kunnes suikaleet ovat rapeita.
Katso ohjeet videolta:
Jos video ei näy mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.
LUE MYÖS:
Uskomaton tapa korvata pekoni: Täydellinen kopio, mutta kevyempi!
Uskoisitko? Yllättävä raaka-aine tekee pekonista entistä herkullisempaa
7 tärkeää vinkkiä: Näin paistat täydellistä pekonia
Lähde: The Meta Picture
MTV LIFESTYLE