White Russian valmistuu näin:
Lasi: Lyhyt lasi
Jäät: jääpalat
Metodi: rakentaminen
Koriste: -
Valmistusohje: Täytä lasi jäillä, mittaa alkoholit jäiden päälle ja kaada maito/kerma/ kaurajuoma lasiin varovasti lusikan kautta. Älä sekoita.
Näin teet kahvilikööriä itse:
- Kaada pullo (70 cl) vodkaa (40 %) ja saman verran vettä johonkin kannelliseen astiaan.
- Kun keität kahvia, älä heitä kahvinpuruja biojätteeseen, vaan laita ne em. astiaan ja kansi kiinni. Laita samaan astiaan 3-5 pannullisen purut.
- Suositellaan käytettäväksi kestosuodatinta. Näin keität kahvisi kestävämmin, saat parempaa kahvia ja parempaa likööriä. Espressopuruilla lopputulos on kaikkein paras.
- Anna uuttua yön yli, suodata kestosuodattimen läpi 3 kertaa ja lisää 1,4 litraa kohden n. 3 dl sokeria. Voit muunnella sokeripitoisuutta makusi mukaan, mutta oman kokemukseni perusteella kahvilikööri tarvitsee vähintään 200 g sokeria / litra.