Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Café brûlot

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on vahva ja virkistävän ihana kahvidrinkki, joka voidaan tarjoilla glögin tapaan. Resepti riittää neljään mukilliseen. Osa alkoholista höyrystyy, mutta konjakin hyvät makuaineet säilyvät. Et tarvitse siis parasta konjakkiasi tähän juomaan.

Neljälle

  • 6 sokeripalaa
  • 8 mausteneilikkaa
  • 1 pala kanelia
  • 1 sitruunankuoren pala
  • 15 cl konjakkia
  • 3 dl vahvaa, kuumaa kahvia

Valmistusohje

1. Sulata sokeripalat miedolla lämmöllä paistokasarissa yhdessä neilikoiden, kanelin ja sitruunankuoren kanssa.

2. Lisää konjakki, sytytä ja liekitä. Sekoita.

3. Lisää kahvi ja anna keitoksen kiehahtaa. Siivilöi ja tarjoile glögimukeista.

Tuoreimmat aiheesta

Kahvijuomat