Aperol Spritz – se aito ja oikea
Julkaistu
Herkullinen ja suosittu kesäjuoma Aperol Spritz syntyy helposti myös kotioloissa Aperol-pullon etiketistäkin löytyvän reseptin avulla.
Tarvitset juomaa varten
- Aperolia
- Proseccoa (tai muuta kuivaa kuohuviiniä)
- Soodaa (tai kuplivaa kivennäisvettä)
- Appelsiinin
Valmistusohje
Aperol Spritz valmistuu näin:
- Valmista juoma isoon lasiin, jonka pohjalla on runsaasti jäitä.
- Kaada lasiin puolet Aperolia ja puolet pirskahtelevaa proseccoa.
- Lorauta päälle soodaa ja koristele appelsiiniviipaleella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi