Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Rommisima - Mikaelin vappudrinkki

2:25img
Julkaistu 30.04.2020 08:58

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Altian baarimestari Mikael Karttusen vappucocktailissa maistuvat perinteinen sima, tumma rommi sekä raparperilikööri.

Ainesosat

  • 2 cl tummaa rommia (esim. Rommi Ö)
  • 2 cl raparperilikööriä (esim. Koskenkorva Raparperi)
  • Simaa

Valmistusohje

Lasi: pitkä lasi, noin 3 dl
Jäät: jääpalat
Metodi: rakentaminen
Koriste: -

Valmistusohje: Täytä lasi jäillä, mittaa alkoholit jäiden päälle ja pidennä simalla. Sekoita ja tarjoile.

Rommisima rommi-sima

Tuoreimmat aiheesta

Drinkit