1. Lihamarinadi: kuori ja purista valkosipulinkynnet kulhoon. Suikaloi purjo ja lisää se kulhoon, samoin kuin mustapippurirouhe, soija, sokeri sekä seesamiöljy ja sekoita kunnolla. Leikkaa lihaviipaleet suupaloiksi ja sekoita marinadiin tai laita liha muovipussiin ja marinadi päälle. Laita liha marinoitumaan jääkaappiin vähintään 3 tunniksi, mielellään yön yli.
2. Vihannesmarinadi: Halkaise chili pitkittäin, poista siemenet ja suikaloi palko. Sekoita yhteen chili- ja purjosilppu, etikka, sokeri ja suola. Purista joukkoon valkosipulinkynnet. Viipaloi tai suikaloi vihannekset ja kaada marinadi niiden päälle. Anna marinoitua vähintään puoli tuntia.
3. Kuumenna vähän öljyä paistinpannussa ja ruskista lihat nopeasti pienissä erissä. Paista myös vihannekset aivan kevyesti. Tarjoile heti keitetyn riisin kera.