1. Kuori sipuli ja leikkaa se lohkoiksi, kuori porkkana ja viipaloi ohuelti, kuutioi lanttu pieniksi paloiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja väliseinät mutta säästä ne. Suikaloi chili. Kuumenna öljy padassa (mielellään valurautapadassa), lisää chili, ripottele päälle sahrami, juustokumina ja inkivääri. Paista muutama minuutti. Lisää sipuli, porkkana ja lanttu ja paista vielä muutama minuutti.
2. Murenna liemikuutio pataan ja lisää tomaattimurska. Lisää vettä maun mukaan sopivaan koostumukseen. Kuumenna kiehuvaksi kannen alla ja anna porista 10 minuuttia. Lisää kikherneet, puolikuun muotoisiksi viipaleiksi leikatut kesäkurpitsat sekä aprikoosit ja anna kiehua vielä 5 minuuttia. Ripottele päälle puolet korianterista, käytä loput koristeluun.
3. Kuskus: Kaada kuskushiutaleet ja suola kulhoon ja lisää 3 ½ dl kiehuvaa vettä. Anna turvota 5 minuuttia. Sekoita ja kuohkeuta haarukalla.