Näin valmistuu Harri Syrjäsen tikka masala -kanapasta:
- Pilko sipuli ja valkosipuli. Leikkaa tomaatit 3–4 osaan. Kuori ja raasta inkivääri. Leikkaa korianteri. Kuutioi broileri.
- Lisää kasariin oliiviöljyä ja paista broileri lähes kypsäksi.
- Lisää mukaan sipuli, valkosipuli, tomaatit, inkivääriraaste ja mausteet. Sekoita ja ota lautaselle sivuun.
- Lisää kasariin kanaliemi, paseerattu tomaatti, kerma ja turkkilainen jugurtti. Kiehauta ja lisää pasta.
- Keittele hiljaa hymyillen 10–12 minuuttia, kunnes pasta on lähes kypsää ja lisää joukkoon broilerit.
- Purista puolikas sitruunan mehu joukkoon ja keittele vielä 2–3 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
- Lisää tuoretta korianteria annoksen päälle.
Lisää ruokavinkkejä Harri Syrjäsen Instagram-tilillä!