Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Harri Syrjäsen Kievin kana -pasta

0:46img
Näin valmistuu Kievin kanan pastaversio. Katso video!
Julkaistu 04.03.2022 17:00

MTV LIFESTYLE

Testaa Harri Syrjäsen pastaversio Kievin kanasta.

Ainekset

  • 300 g broileria
  • 300 g pastaa
  • 150 g sokeriherneitä
  • 150 g pakasteherneitä
  • 2 porkkanaa
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • nippu mintunoksia
  • 1 dl valkoviiniä
  • 8–9dl mietoa kanalientä
  • maustevoita (yrtti tai valkosipuli)
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen versio Kievin kanasta:

  1. Leikkaa sokeriherneet neljään osaan. Kuori ja viipaloi porkkana ohuiksi viipaleiksi.
  2. Halkaise tomaatit. Silppua minttu. Kuutioi broileri.
  3. Paista broileri lähes kypsäksi ja lisää tomaatit ja porkkanat.
  4. Kuullota hetken ja kaada valkoviini sekaan ja kiehauta.
  5. Lisää kanaliemi, kiehauta ja lisää pasta. Keitä hiljaa hymyillen 12 minuuttia.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla. Lopuksi vielä sekaan minttu sekä sokeriherneet ja herneet. Keittele vielä 2–3 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
  7. Nosta annos lautaselle ja lisää maustevoita päälle.

Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!

Tuoreimmat aiheesta

Pastat ja nuudelit