Julkaistu
Testaa Harri Syrjäsen pastaversio Kievin kanasta.
Ainekset
- 300 g broileria
- 300 g pastaa
- 150 g sokeriherneitä
- 150 g pakasteherneitä
- 2 porkkanaa
- 200 g miniluumutomaatteja
- nippu mintunoksia
- 1 dl valkoviiniä
- 8–9dl mietoa kanalientä
- maustevoita (yrtti tai valkosipuli)
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Näin valmistuu Harri Syrjäsen versio Kievin kanasta:
- Leikkaa sokeriherneet neljään osaan. Kuori ja viipaloi porkkana ohuiksi viipaleiksi.
- Halkaise tomaatit. Silppua minttu. Kuutioi broileri.
- Paista broileri lähes kypsäksi ja lisää tomaatit ja porkkanat.
- Kuullota hetken ja kaada valkoviini sekaan ja kiehauta.
- Lisää kanaliemi, kiehauta ja lisää pasta. Keitä hiljaa hymyillen 12 minuuttia.
- Mausta suolalla ja pippurilla. Lopuksi vielä sekaan minttu sekä sokeriherneet ja herneet. Keittele vielä 2–3 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
- Nosta annos lautaselle ja lisää maustevoita päälle.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa